Vivara websop voor vogelvoer, voederhuisjes en nestkastjes

Vivara – verwen de dieren in je tuin

Vivara is een webshop met natuurbeschermingsproducten. Wil jij ook de diertjes in je tuin een aangenaam leven bezorgen, dan vind je er vast wel iets leuks om hen te verwennen. Vivera werkt samen met Vogelbescherming Nederland en met je aankoop steun je ook deze organisatie.

Wat kan je er zoal bestellen?

Vivara vogelvoer

Mmmm pindakaas, denk ik zelf, maar wist je dat ook vogels houden van pindakaas. Natuurijk niet die gefabriceerde met olie en zout, daar houdt ik zelf ook niet van, maar wel pure zoals deze. Je kan ook zadenmixen voorzien die je op een voedertafel kan strooien, een energierol, …

Kijk uit met de voerbolletjes die je in de winkel kan kopen want daar zit meestal een plastic netje rond. Dit kan gevaarlijk voor de vogel zijn omdat het niet de eerste zou zijn die zich in zo’n netje verstrikt. Deze vetbollen zijn aan een touw bevestigd en niet voorzien van plastic.

Voederhuisjes, voersilo’s en voedertafels

Er zijn allerlei soorten voersystemen verkrijgbaar. Zelf heb ik een hondsroos in de tuin staan en ik vind het zo leuk om naar de vogeltjes te kijken als ze zitten te smullen van de rozenbotels. Als je geen eetbare planten in de tuin hebt, kan je zelf ook wat lekkers voorzien.

Je hebt soorten kooitjes waar kleine vogeltjes in en uit kunnen. Zo zitten ze lekker beschermd tegen de kat van de buren.

Heb je niet veel plaats en wil je toch genieten van van deze prachtige wezentjes, dan kan je ook een voederbakjes kopen dat je tegen je raam kan bevestigen.

Wil je voorkomen dat er een vogel tegen je raam vliegt dan kan je zo’n raamsticker bevestigen.

Zorg er ook steeds voor dat er water voorzien is waar vogels kunnen drinken of een badje nemen. Zet de waterschaal liefst in de buurt van wat struiken om snel te kunnen vluchten als dat nodig zou zijn.

Nestkastjes

Kies een nestkatje voor de soort die je graag wil aantrekken of die al in jouw tuin zit. Er zijn leuke nestkastje die er uit zien als een boom, nestkastjes voor zwaluwen, …

Andere dieren

Zijn andere dieren ook welkom in jouw tuin? Hoe gezonder je tuin, meer bloemen en planten, allerlei lekkers, water, des te meer dieren je komen vergezellen. Nu is de steenmarter niet het meest populaire diertje (wegens het door bijten van autokabels), maar je kan hem toch van een warm nestje voorzien. Door deze speciale nestkast te voorzien, verminder je de kans dat hij warmte gaat zoeken onder je dak en je zo de hele nacht wakker houdt.

Ook voor egels, eekhoorns, vleermuizen, insecten, vlinders en kikkers zijn er huisjes voorzien.

Kortingen bij Vivera

Regelmatig zijn er kortingen op allerlei producten: vogelvoer, nestkastjes, planten,…

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant?

Volg onze nieuwtjes

Eco, duurzaamheid, natuurlijk leven