1. Introductie

Welkom bij Ecologisch Genieten, uw bestemming voor inspiratie over een ecologische levensstijl. Bij Ecologisch Genieten geloven we dat ecologisch leven allesbehalve saai is en we streven ernaar om dit te bewijzen. Onze website dient als een bron van inspiratie en laat zien dat ecovriendelijk leven kan samengaan met comfort en plezier.

Door het gebruik van onze website, gaat u akkoord met de onderstaande voorwaarden. We raden u aan om deze Algemene Voorwaarden grondig door te nemen, zodat u een duidelijk inzicht krijgt in de regels en vereisten voor het gebruik van onze diensten.

2. Definities

Wij hechten veel waarde aan de duidelijke definities van deze termen om ervoor te zorgen dat u een goed begrip heeft van hoe onze diensten werken.

3. Verantwoordelijkheden van de Gebruiker

Het verantwoordelijk gebruik van onze website is essentieel voor een positieve ervaring. Wij verwachten dat u onze website op een wettelijke en respectvolle manier gebruikt. Als gebruiker heeft u de verantwoordelijkheid om deze Algemene Voorwaarden regelmatig te controleren op updates. Het niet naleven van deze voorwaarden kan leiden tot beëindiging van uw account en toegang tot onze diensten.

Wij dringen erop aan dat u deze verantwoordelijkheden serieus neemt om een positieve online omgeving te behouden.

4. Samenvatting Privacybeleid

Om u de best mogelijke ervaring te bieden, verzamelen wij bepaalde gegevens van gebruikers. We verzamelen uitsluitend e-mailadressen van gebruikers die zich inschrijven voor onze nieuwsbrief via het e-mailprogramma Enormail. U kunt erop vertrouwen dat wij uw gegevens met de grootst mogelijke zorg behandelen.

Voor meer details over ons gegevensverzamelingsproces en hoe we uw gegevens gebruiken en delen, verwijzen we u naar ons Privacybeleid.

5. Affiliate Disclosure

Ecologisch Genieten is geaffilieerd met verschillende gerenommeerde bedrijven, waaronder bol.com, Amazon, Hema en vele anderen. Onze website bevat affiliate links, wat betekent dat we een commissie kunnen ontvangen als u via deze links aankopen doet. Deze commissies dragen bij aan de financiële steun van onze website en stellen ons in staat om waardevolle inhoud te blijven creëren.

Het is belangrijk om te benadrukken dat onze affiliate partnerschappen de objectiviteit van onze beoordelingen en aanbevelingen niet beïnvloeden. Wij blijven streven naar eerlijke en onpartijdige informatie, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen.

6. Intellectuele Eigendomsrechten

De inhoud van onze website is beschermd door auteursrechten. Alle teksten, afbeeldingen, video’s en andere materialen zijn het intellectuele eigendom van Ecologisch Genieten of worden gebruikt met de benodigde toestemming.

Wij waarderen het creatieve werk van onze gebruikers, maar we vragen u om respect te tonen voor de rechten van andere gebruikers en onze content. Gebruikers zijn verantwoordelijk voor de inhoud die ze genereren en dienen zich te houden aan onze richtlijnen.

7. Disclaimers en Beperking van Aansprakelijkheid

Onze website biedt informatie en advies over ecologisch leven. Wij streven ernaar om nauwkeurige en actuele informatie te verstrekken, maar we kunnen geen garanties bieden met betrekking tot de volledigheid, nauwkeurigheid of actualiteit van de verstrekte inhoud.

Het gebruik van de informatie op onze website is geheel voor eigen risico. Ecologisch Genieten is niet aansprakelijk voor enige onnauwkeurigheden, fouten of schade die voortvloeien uit het gebruik van onze diensten.

8. User-generated Content

Wij verwelkomen en moedigen onze gebruikers aan om waardevolle bijdragen te leveren aan onze community. Bijdragen moeten echter voldoen aan onze richtlijnen voor het plaatsen van content.

Ecologisch Genieten behoudt het recht om content te verwijderen of aan te passen wanneer deze in strijd is met onze richtlijnen. Gebruikers zijn verantwoordelijk voor eventuele claims of juridische stappen die voortvloeien uit de inhoud die ze op onze website plaatsen.

9. Toepasselijk Recht en Jurisdictie

Deze Algemene Voorwaarden zijn onderworpen aan de wetten van Vlaams-Brabant, België. In het geval van geschillen die voortvloeien uit deze Algemene Voorwaarden, is de jurisdictie van Vlaams-Brabant van toepassing.

10. Wijzigingen in de Algemene Voorwaarden

Wij behouden ons het recht voor om deze Algemene Voorwaarden op elk moment te wijzigen. Wijzigingen worden direct van kracht na publicatie. Het is uw verantwoordelijkheid om regelmatig te controleren op updates. Door het voortdurende gebruik van onze website gaat u akkoord met eventuele wijzigingen.

11. Contactinformatie en Rapportage van Schendingen

Als u vragen heeft over deze Algemene Voorwaarden, neem dan contact met ons op via info@ecologischgenieten.nl. Gebruikers kunnen schendingen van de Algemene Voorwaarden melden via hetzelfde e-mailadres.

Wij willen u eraan herinneren dat deze Algemene Voorwaarden bindend zijn en dat het naleven van deze regels essentieel is voor een positieve ervaring op Ecologisch Genieten. Bedankt voor uw vertrouwen in ons platform en uw betrokkenheid bij onze gemeenschap. Samen dragen we bij aan een ecologische en inspirerende online wereld.

Volg onze nieuwtjes

Eco, duurzaamheid, natuurlijk leven