Bij Ecologisch Genieten staat onze missie centraal: mensen inspireren om duurzame keuzes te maken in hun leven. We laten zien dat een ecologische levensstijl allesbehalve saai is en bieden informatie, productrecensies en inzichten in duurzame producten. We willen onze bezoekers bewust maken van milieuvriendelijke opties en hen helpen weloverwogen keuzes te maken.

Wat zijn Affiliate Links?

Om onze website te onderhouden en te voorzien in de kosten die gepaard gaan met het delen van waardevolle informatie, maken we gebruik van zogenaamde “affiliate links.” Deze links leiden naar producten of diensten van externe partijen. Wanneer onze bezoekers via deze links een aankoop doen, ontvangen wij een kleine commissie. Het belangrijkste is dat deze commissie geen invloed heeft op de prijs die de lezer betaalt voor het product.

Affiliate programma’s en hun relevantie

Bij Ecologisch Genieten vinden we kwaliteit en duurzaamheid van het grootste belang. Bij het selecteren van affiliate programma’s richten we ons op producten van hoge kwaliteit die we persoonlijk gebruiken of zouden gebruiken. We onderzoeken of deze producten duurzaam, biologisch en natuurlijk zijn, omdat deze waarden in lijn zijn met onze missie. We besteden ook aandacht aan producten die veganistisch zijn, aangezien we zelf veganisten zijn.

Transparante verdiensten verklaring

We vinden het essentieel om open en transparant te zijn over hoe we geld verdienen via onze website. Wanneer u via onze affiliate links een aankoop doet, ontvangen wij een commissie. Het is van belang te benadrukken dat deze commissie geen invloed heeft op de prijs die jij betaalt voor het product. Ons doel is om te voorzien in waardevolle informatie en advies zonder afbreuk te doen aan onze integriteit.

Toewijding aan eerlijke recensies

Bij Ecologisch Genieten is eerlijkheid de hoeksteen van ons werk. Onze reviews en aanbevelingen zijn onbevooroordeeld en gebaseerd op wat wij zouden kiezen als consumenten. We krijgen een commissie onafhankelijk van het specifieke product dat u kiest, wat betekent dat onze aanbevelingen volledig gebaseerd zijn op wat wij als de beste keuze beschouwen. Producten die niet aan onze criteria voldoen, zullen niet op onze website verschijnen, zelfs als ons hiervoor aanzienlijke vergoedingen worden aangeboden.

Privacy overwegingen

We begrijpen dat uw privacy van groot belang is. Wees gerust, wanneer u onze affiliate links gebruikt, wordt je privacy te allen tijde gerespecteerd, zoals beschreven in ons Privacybeleid. We verzamelen geen persoonlijke gegevens via deze links. Mocht je meer informatie wensen over hoe we omgaan met jouw gegevens, verwijzen we u graag naar ons volledige privacybeleid.

Uitnodiging om contact op te nemen

We willen graag toegankelijk zijn en je vragen en zorgen serieus nemen. Als u vragen hebt over ons gebruik van affiliate links of als er iets is waarover je opheldering nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onze Contactpagina. We staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Duidelijke plaatsing van openbaarmaking

Om volledige transparantie te waarborgen, zullen we onze affiliate openbaarmaking op elke pagina in de footer plaatsen. Dit zorgt ervoor dat de openbaarmaking altijd direct beschikbaar is wanneer je onze aanbevelingen leest.

Consistente Toon en Taal

Bij Ecologisch Genieten spreken we onze bezoekers aan alsof we met goede vrienden praten. We gebruiken eenvoudige en begrijpelijke taal, wat ook weerspiegeld wordt in deze openbaarmaking. We willen dat je begrijpt hoe ons affiliatieprogramma werkt.

Voldoen aan Programma- en FTC-eisen

We benadrukken dat we niet alleen voldoen aan de vereisten van specifieke affiliate programma’s, maar ook aan de richtlijnen van alle relevante partners. We zijn toegewijd aan het nakomen van alle vereisten en regelgeving, en we plaatsen de belangen van onze bezoekers altijd voorop.

Dank je voor jouw vertrouwen in Ecologisch Genieten. We hopen dat je onze website als waardevol en informatief ervaart. Als je verdere vragen hebt over onze affiliatie disclosure, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Volg onze nieuwtjes

Eco, duurzaamheid, natuurlijk leven