Green Friday bij Big green smile

Green Friday bij Big green smile

Op Black Friday worden heel wat mensen hysterisch. Het is nog maar enkele jaren geleden overgewaaid uit Amerika, maar is nu al big business in Nederland en België. Als tegenhanger organiseren de ecologische winkels soms green Friday. Om te laten zien dat al die kortingen vaak niet zo ecologisch en sociaal verantwoord zijn.

Ze zorgen met Green Friday voor meer bewustwording bij de consument om enkel te kopen wat je nodig hebt, geven een cadeautje erbij of doen iets goeds terug voor de wereld.

Bij Big green smile kan je wel gedurende een week genieten van heel wat korting. Maar daar bovenop geven ze 50 cent per bestelling in het green Friday weekend (29/11-2/12) aan een goed doel ter behoud van het Amazonegebied.

Ecologische producten kopen tijdens green Friday

Als je toch producten wil kopen, kunnen die best ecologisch zijn en verzorginsproducten geraken op en zijn geen overbodige koopjs. Dus bij Big green smile ga je waarschijnlijk geen nutteloze spullen kopen, maar krijg je toch korting op jouw favoriete ecolgosiche en biologische verzorgings- en huishoudproducten. Dit al vanaf maandag 25 november. Bovendien steun je ook het goede doel als je iets koopt tijdens het green Friday weekend.

Merken waar je korting op krijgt

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant?

Volg onze nieuwtjes

Eco, duurzaamheid, natuurlijk leven