Happy Earth deo review

Happy Earth deo review – even goed als reguliere?

In deze Happy Earth review vertel ik je meer over dit merk en welke producten ze zo al hebben. Ook deel ik je mijn ervaring met de deo.

Qua deo wisselen we al eens af. Soms gaan we voor zero-waste deo, maar mijn vriend heeft liefst iets wat je kan sprayen en eentje die ook vegan is, dus we kochten de spraydeo van Happy Earth.

Wat is Happy Earth?

Happy Earth is een Nederlands merk met natuurlijke verzorgingsproducten. Qua ingrediënten gebruiken ze geen chemicaliën of andere troep en alles is ook vegan. Je kan hier zeker van zijn want ze dragen zowel het Natrue keurmerk als het label van de Vegan Society. De producten worden dus ook niet getest op dieren.

Happy Earth deo - natuurlijk, vegan

Qua duurzaamheid stoppen ze niet enkele met het gebruik van natuurlijke ingrediënten. Ook met hun verpakking dragen ze zorg. Voor sommige producten gebruik Happy Earth 100% gerecycled plastic, andere zijn dan weer plasticvrij zoals de blikken doosjes of hebben een verpakking van kurk wat biologisch afbreekbaar is.

De productie maakt gebruik van groene energie en het word niet gemaakt in verwegdiestan maar gewoon in Nederland.

Producten

Zoals ik al zei heeft Happy earth deodorant, maar ze hebben ook douchegel en handzeep. De spraydeo hebben we zelf uitgetest in meerdere geuren en ook over de andere producten zal je hieronder wat info vinden.

Deo

Happy Earth heeft verschillende vormen van deo, voor ieder wat wils dus:

 • Spray deo
 • Roll-on
 • Deo balsem (smeerdeo)
 • Aluin stick

De deo’s zijn gemaakt van minerale zouten en bevatten geen aluminium of alcohol. Bovendien heb je ook geen last van witte vlekken op je kleding.

Happy earth deo zero-waste

De stick is degene met de minste ingrediënten. Het is namelijk een stick van kalium aluin. Bovendien is de verpakking gemaakt van kurk waardoor je helemaal geen afval hebt.

De andere variant zonder plastic zijn de blikken doosjes met een deobalsem in. Deze is verkrijgbaar in 4 geuren.

Deodorant van Happy Earth

De deorolls (75 ml) en sprays (100 ml) zitten in een verpakking gemaakt van 100% gerecycled plastic en geven je het gebruikelijke gevoel van het gebruik van een deo. Ze zijn verkrijgbaar in meerdere geurtjes of je kan eentje zonder geur nemen als je dat liever hebt:

 • Jasmine Ho Wood
 • Lavender Ylang
 • Cucumber Matcha 
 • Uncented
 • Ledar Lime
 • Men protect

Van al deze geuren zijn ook navulverpakkingen van 300 ml verkrijgbaar. Zo heb je nog minder verpakking nodig en je bent voordeliger uit.

Douchegel

Vind je de geurtjes van de Happy Earth deo zo lekker? Dan kan je ook de douchegel nemen om je lichaam te reinigen zonder SLS, parabenen of andere troep. Ook deze flessen zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic en deze bevatten een inhoud van 300 ml douchegel.

Happy earth douchegel
 • Lavender Ylang
 • Cucumber Matcha
 • Men protect
 • Cedar Lime

Handzeep

Happy Earth handzeep

De Happy Earth handzeep heeft een handig pompje en is verkrijgbaar in 4 geuren:

 • Lavender Ylang
 • Cucumber Matcha
 • Uncented
 • Cedar Lime

In het flesje dat gemaakt is van gerecycled plastic zit 300 ml handzeep. 

Mijn deo review

Mijn vriend gebruikte vroeger reguliere deo maar toen hij vegan werd wilde hij er eentje waar hij zeker van kan zijn dat deze deo was. Ik had zelf op dat moment een zero-waste deo in huis maar dat smeren onder de armen vond hij niet zo prettig. Hij wilde het liefst eentje die je kan sprayen omdat dat het meest overeenkomt met wat hij gewoon was.

Dus ik ging op zoek en kwam de deo van Happy Earth tegen. Door het label waren we meteen zeker dat het ook vegan was en ik was ook blij dat deze ook gebruik maakt van natuurlijke producten en dat het ook duurzaam geproduceerd was.

Happy Earth review deo

Ik kocht voor hem de deo spray men protect en voor mij de komkommer matcha. Ik probeerde de mijne en was er tevreden over maar zat toch in spanning te wachten tot wat Geert er van vond. Ik hoopte natuurlijk dat hij het goed genoeg vond om naar een ecomerk over te kunnen schakelen.

Toen ik hem vroeg wat hij ervan vond zei hij zonder aarzelen dat hij het een goede deo vond en de geur ook aangenaam vond. Nu het flesje leeg was wilde hij opnieuw de deo van Happy Earth voor mannen en ik wilde eens een nieuw geurtje uitproberen dus ik bestelde de Jasmine Ho Wood.

De nieuwe geur vind ik ook heel lekker rijken en zo ga ik ze allemaal eens uitproberen 🙂

Ken jij de producten van Happy Earth al? Heb je ze zelf ook al gebruikt of wil je ze eens uitproberen? Laat dan zeker een reactie achter onderaan deze pagina.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant?

Volg onze nieuwtjes

Eco, duurzaamheid, natuurlijk leven