StroomVanDeZon Ervaringen

StroomVanDeZon Zonnepanelen Kopen? Zonnestroomsysteem met opbrengstgarantie!

StroomVanDeZon Zonnepanelen Kopen

Zonnepanelen, we denken er allemaal wel eens over om ze te kopen. Waarschijnlijk heb jij er ook daadwerkelijk op gezocht. Je bent benieuwd waarom je zonnepanelen zou kopen of waar je zonnepanelen kunt kopen. We weten al dat zonnepannelen een duurzame oplossing is. En waarschijnlijk heb je ook al wel eens gehoord dat je ze in zeven jaar terug kunt verdienen. In deze blog gaan we je vertellen waarom zonnepanelen nou zo gewenst zijn, en of je deze dan moet kopen bij StroomVanDeZon. Vandaar dit blogbericht “StroomVanDeZon Zonnepanelen Kopen?”.

In dit blogbericht gaan we je vertellen wat wij vinden van StroomVanDeZon. Om jullie een goed beeld te geven hebben we gekeken naar ervaringen bij de aankoop van zonnepanelen en hebben we onze eigen situatie ook later uitrekenen. Zo proberen we je een goed beeld te geven. We hebben ook gekeken naar onafhankelijke partijen die reviews over bedrijven verzamelen. Ik kan je alvast verklappen dat de zonnepanelen van StroomVanDeZon goed worden beoordeeld en ze gunstige levergaranties hebben. Lees snel verder!

Waarom zou ik zonnepanelen kopen?

Zonnepanelen hebben een rendement dat vergelijkbaar is met 15-20 procent spaarrente. Daarmee zijn ze niet alleen goed voor het klimaat, maar ook een heel slimme investering. Je hebt lagere maandlasten en een hogere woningwaarde. De top vijf redenen dat mensen investeren in zonnepanelen staan hieronder op een rijtje.

  1. Een hoger rendement willen dan op het spaargeld.
  2. Verlagen van de maandlasten.
  3. Investeren in de woning.
  4. Onafhankelijkheid creëren van de energiemaatschappijen.
  5. Bijdragen aan EenGroenNederland, door te kiezen voor een duurzame oplossing.

Zijn zonnepanelen van StroomVanDeZon dan wel echt wat voor mij?

Voor velen zijn zonnepanelen een flinke investering. Op het eerste gezicht lijkt het dan ook veel geld te kosten. De vraag die we dan vaak krijgen: hoe lang duurt het voordat je de investering weer hebt terugverdiend?

Een duidelijk antwoord op die vraag is niet heel makkelijk te geven. Het is namelijk afhankelijk van meerdere factoren. Denk dan bijvoorbeeld aan de levensduur van de zonnepanelen die jij hebt aangeschaft. De kans is namelijk erg aannemelijk dat op een gegeven moment de omvormer van het paneel sneuvelt, niet erg maar wel iets om rekening met te houden.

Gemiddeld genomen is de levensduur van een omvormer ongeveer 10 tot 15 jaar. Dat is meer dan genoeg om je investering in zonnepanelen terug te verdienen. Gemiddeld duurt dit namelijk ongeveer 6 a 7 jaar.

Na het installeren van zonnepanelen zul je direct een flinke afname zien in je energierekening. Dit omdat je jarenlang plezier kan hebben van de door jouw zonnepanelen opgewekte energie. Let er wel op in welke mate dit voor jou van toepassing is. Het ene huishouden verbruikt namelijk meer energie dan het andere, waardoor er ook verschillen komen in hoeveel je bespaart.

Omdat prijzen van zonnepanelen ver uiteenlopen, kan het bedrag dat je jaarlijks bespaart verschillen. Echter is het in bijna alle gevallen wel rendabel. Door je besparingen verdien je jouw investering over het algemeen dubbel en dwars terug. Daarom is het devies: installeer zonnepanelen wanneer je dat kan en bespaar ook honderden euro’s per jaar!

De 9 redenen om te kiezen voor StroomVanDeZon

Bespaar

Zelf opgewekte stroom is goedkoper dan van je energieleverancier, StroomVanDeZon rekent exact voor je uit wat het kost en wat het oplevert.

Kopen, lenen of huren?

Kopen met eigen geld, geleend geld of huren? StroomVanDeZon biedt ook voor jouw situatie de beste aanbieding om te starten met zonnestroom.

Laagste prijs garantie!

Vind je een lagere prijs voor hetzelfde systeem dan leveren wij het systeem voor die lagere prijs. Zo weet je dus dat je nooit te veel betaalt.

Beste producten

Wij leveren het beste zonnestroom-systeem; Eén merk voor alle componenten geeft zekerheid en mét (optionele) unieke KWh- garantie.

Montage

De montage wordt uitgevoerd door gecertificeerde montageteams volgens NEN 1010 en VCA, dus extra betrouwbaarheid en zekerheid.

Unieke KWh-garantie

Wij leveren het beste zonnestroom-systeem; Eén merk voor alle componenten geeft zekerheid en mét (optionele) unieke KWh- garantie.

Veiligheid

Wij leveren de veiligste systemen op het gebied van brandveiligheid.

Lees hier meer over alle voorzieningen die Autarco het veiligste systeem ter wereld maakt.

Vrienden-korting

Koopt een vriend of kennis bij ons doordat jij hem of haar hebt verwezen?

Je ontvangt een aanbreng bonus van € 150 op je bankrekening.

Gemak

Wij regelen alles van A tot Z. Ontwerp, opbrengstberekening, BTW teruggave, financiering, installatie en alle administratie.

StroomVanDeZon zonnepanelen kopen?

Ten opzichte van onze eerdere reviews is StroomVanDeZon een relatief kleine partij. Dit is dan direct de kracht die ze hebben. Je kan een snelle en persoonlijke service verwachten die versterkt wordt door een technisch sterke software. Met deze software kunnen ze een dakanalyse doen en weten ze al gauw wat de perfecte oplossing is voor uw dak.

Er wordt gebruik gemaakt van de beste merken in combinatie met lange en goede garanties. Verder geven ze een KWh garantie die niet vaak afgegeven wordt. Deze wordt alleen gegeven bij de aanschaf van Autarco zonnestroomsystemen.

Checklist zonnepanelen
5 redenen waarom mensen voor zonnepanelen kiezen!

In deze checklist leest u alles wat u moet weten over zonnepanelen!

De visie van StroomVanDeZon?

Bij StroomVanDeZon worden de volgende punten nageleefd.

100%  klant-tevredenheid – Tevreden klanten zijn de beste ambassadeurs. Niets is betere reclame voor ze dan tevreden klanten en bovendien komen tevreden klanten terug als zij naast zonnepanelen verder willen verduurzamen.

Ze leveren uitsluitend A merken met verdergaande garanties voor jou als klant – StroomVanDeZon levert de beste zonnestroomsystemen met verzekerde opbrengstgarantie voor de laagst mogelijke prijs gemonteerd en feilloos opgeleverd met maximale garanties en zekerheden.

Er wordt duidelijk gecommuniceerd. Afspraak is afspraak en er wordt geen korting gegeven. Je krijgt direct de beste prijs met laagste prijsgarantie.

De primaire doelstelling is besparing. Zonne-energie is financieel zeer gunstig voor woningeigenaren en bedrijven.

StroomVanDeZon Zonnepanelen Beoordelingen & Reviews.

StroomVanDeZon wordt onzettend goed beoordeeld. Dit komt mede doordat ze ten opzichte van andere leveranciers relatief klein zijn, waardoor de eigenaar nog zeer betrokken is. Dit zorgt voor snel contact, een goede service en een nog betere levering.

Hier zetten we een paar reviews op een rijtje.

StroomVanDeZon Review A
StroomVanDeZon Review B
StroomVanDeZon Review
StroomVanDeZon Review

StroomVanDeZon zonnepanelen offerte opvragen.

Het opvragen van een offerte is zo gedaan. Je zult een offerte krijgen voor het systeem samen met een opbrengstberekening. Hierdoor krijg je direct een indicatie hoelang het duurt voordat je de investering hebt terugverdiend. De offerte krijg je via de mail binnen een aantal dagen toegestuurd!

Hoe ziet de offerte eruit?

StroomVanDeZon zorgt voor een goede en overzichtelijke offerte die je in je mail kunt bekijken maar ook in het online systeem. Door de uitzonderlijk goede software wordt je situatie tot in de details uitgerekend. De offertes onderscheiden zich van de concurrentie door de volgend punten:

Unieke kWh-Garantie

Handige stappenplan voor de BTW teruggave

De laagste prijs met laagsteprijsgarantie

Uitgebreide standaard garanties

Offertes bestaan alleen uit A-merken

Verder zullen alle leuke, maar ook belangrijke factoren te vinden zijn in de offerte. StroomVanDeZon levert informatie van ongekende waarden en hopen zo je alle inzichten te geven om je ervan te overtuigen dat zonnepanelen niet alleen goed zijn voor het milieu, maar ook je portemonnee. in de offerte zul je in ieder geval vinden:

  • Wat de geschatte jaarlijkse opwekking is in kWh;
  • Geschatte jaarlijkse besparing;
  • Aantal jaren dat het duurt om de investering terug te verdienen;
  • De ROI (return of investment) oftewel je winstpercentage;
  • Eindeloze diagrammen met leuke en interessante informatie.

Ik heb mijn situatie laten uitrekenen en kon over de gehele looptijd tot wel €7.000 euro besparen op een investering van €3.000. Dit betekend dat je na zes a 7 jaar de investering eruit hebt en daarna nog bijna 20 jaar van gratis energie kunt genieten.

StroomVanDeZon Zonnepanelen wel of niet?

Na het ontvangen van mijn offerte en het uitvoerig bestuderen van de website van StroomVanDeZon. Ben ik tot de conclusie gekomen dat dit een bedrijf is wat echt het beste beentje voor heeft met je. Allereerst heb je super goed contact met in mijn geval zelfs de eigenaar van het bedrijf, en daarnaast wordt er super snel een offerte opgesteld voor je.

Dit samen met de kWh-garantie en de laagste prijsgarantie in combinatie met A-merken denk ik echt dat je hier het beste terecht kunt. Je zult hier perfect geholpen worden en uiteindelijk misschien wel de beste rendementen behalen met jouw zonnepanelen en dus ook op jouw geld!

Een offerte opvragen is geheel vrijblijvend en kost niks. Kijk dus snel of jouw dag ook geschikt is en of jij ook al honderden euro`s per jaar kunt besparen!

StroomVanDeZon Opbrengstgarantie
Wilt u ook beginnen met geld besparen?

De meeste besparen wel 600 tot 800 euro per maand!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant?

Volg onze nieuwtjes

Eco, duurzaamheid, natuurlijk leven