Natuurlijke verzorgingsproducten voor kinderen

De kinderhuid is kwetsbaar en verdient verzorgingsproducten die zijn afgestemd op de kwetsbare kinderhuid. Doordat de barrièrefunctie van hun huid nog niet volledig gevormd is, komt ongeveer 60% van de stoffen van de verzorgingsproducten die je voor je kind gebruikt uiteindelijk in het lichaam van je kind terecht. Het is daarom belangrijk om voor je kind natuurlijke kinderverzorgingsproducten te gebruiken zonder allerlei nare toevoegingen. Producten die gemaakt zijn van natuurlijke en biologische ingrediënten en daarmee uitsluitend stoffen bevatten die zacht, voedend en beschermend zijn voor de kinderhuid.

Speciaal voor de dagelijkse verzorging van kinderen in de leeftijd van 3 tot 12 jaar is er de natuurlijke verzorgingslijn van TruKid. Deze producten, in een hippe en vrolijke verpakking, zijn speciaal voor de kinderhuid ontwikkeld en bevatten enkel gecertificeerde biologische en natuurlijke ingrediënten in plaats van synthetische en chemische ingrediënten. 

Trukid gelooft erin dat ‘natuurlijk’ niet saai hoeft te zijn, en dat zijn deze producten dan ook zeker niet! Alle producten zitten in een kleurrijke verpakking (BPA vrij) met een handige, zuinige doseerpomp. Ideaal voor kleine kinderhandjes die graag alles zelf willen doen! De verzorgingsproducten hebben allemaal een heerlijke, frisse citrusgeur. Alle producten zijn vrij van parabenen, sls, ftalaten en gluten. En zowel de producten als de ingrediënten zijn niet op dieren getest en veganistisch-vriendelijk.

Wanneer je deze natuurlijke verzorgingsproducten gebruikt, doe je meer dan alleen je kind goed verzorgen. Je draagt ook bij aan een gezonde leefomgeving voor iedereen. Voor de producten van TruKid is namelijk gebruik gemaakt van een volledig natuurlijke, biologisch afbreekbaar formule, die dus veilig is voor onze planeet! Ook wordt er gebruik gemaakt van innovatieve verpakkingen die recyclebaar zijn om daarmee de hoeveelheid afval te minimaliseren.


Van TruKid zijn de volgende producten verkrijgbaar: Bubbly Bodywash, Super Bubble Bath, Silly Shampoo, Cool Conditioner, Dancing Hair Detangler, Happy Face and Body Lotion en Helping Handwash. Een complete lijn voor de dagelijkse natuurlijke verzorging van je kind!

De TruKid producten zijn exclusief verkrijgbaar bij online winkelwww.deknappekikker.nl.

Ben jij benieuwd naar deze producten of op zoek naar andere natuurlijke verzorgingsproducten die je met een vertrouwd gevoel voor je kind kan gebruiken? Neem dan een kijkje op de site van De Knappe Kikker, de online winkel met een breed assortiment gecertificeerde natuurlijke baby – en kinderverzorgingsproducten.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant?

Wasbare luiers voordelen

Wasbare luiers

Vaak beginnen mensen te huiveren bij het idee alleen al. Luiers zijn voor het overgrote deel van de kersverse ouders gebruiksvoorwerpen waar ze liefst zo

Lees verder »