Weer naar school: duurzame rvs broodtrommels en drinkbekers

Het nieuwe school jaar is weer begonnen, tijd om de broodtrommels en drinkbekers weer te vullen om mee te geven naar school. Green Jump heeft een groot aanbod aan mooie broodtrommels, en schoolbekers gemaakt van duurzame materialen zonder nare stoffen als bpa en weekmakers. Broodtrommels en drinkbekers die tegen een stootje kunnen, geen nare geurtjes of smaakjes opnemen om je gezond meegeven lunch ook gezond te houden.

Duurzame Broodtrommels voor het meegeven van een gezonde lunch

De Broodtrommels zijn er in verschillende materialen, vormen en grootte, voor het fruitmoment of de lunch op school of onderweg. De broodtrommels gemaakt van rvs zijn ideaal om mee te geven naar school. RVS is een duurzaam en stevig materiaal, dus perfect voor broodtrommels en drinkbekers. De kleine rvs bakjes zijn handig voor het meegeven van een pauze hapje of fruitmoment. Voor de lunch zijn er grotere broodtrommels, met of zonder aparte vakken.

De trommels met verschillende vakjes zijn fijn voor als je naast brood andere dingen mee wilt geven zoals fruit, groente, nootjes of een stukje kaas of worst. Je kunt door de vakjes leuk variëren zodat de trommel er elke dag weer anders uitziet, een leuke en smakelijke verrassing voor je kind. Voor warme dagen zijn er speciale koeltasje waar je een koelelement in kunt stoppen om het eten en/of drinken lekker fris te houden. Niet alleen handig voor mee naar school maar natuurlijk ook voor een dagje uit, een picknick of om je eigen boterham of salade in mee te nemen naar je werk.

RVS drinkbekers en thermosbekers voor mee naar school

Ook voor drinkbekers is rvs het meest duurzame, schoonste en veiligste materiaal om drinken in mee te geven. Weg met de vieze muf ruikende bekers, met de klean kanteen schoolbekers is dat verleden tijd. De schoolbekers van rvs zijn stevig en nemen geen vieze geurtjes op. Sluit je de drinkbeker met een ringdop dan is je drinkbeker ook nog eens lekdicht! Wil je warme of koude dranken meegeven zoals soep, melk, karnemelk of drinkyoghurt kies dan voor een rvs thermosbeker zodat het nog op temperatuur is als het lunchtijd is. Natuurlijk zijn ook deze bekers weer gemaakt van duurzaam rvs waar je alle soorten drinken en eten in mee kunt nemen.

Kijk voor meer mooie groene producten op de website van Green Jump, het online warenhuis met meer dan 1000 Eco, Bio en Fair Trade producten voor baby, kind en voor jou!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant?

Volg onze nieuwtjes

Eco, duurzaamheid, natuurlijk leven