I Like local website

Unieke reisbeleving met een local

Bestaat jouw reis niet uit een luxe hotel ver weg van de locale bevolking, maar wil je de mensen echt leren kennen en echt beleven hoe ze leven, dan is het nieuwe duurzaam social travel platform I Like Local vast iets voor jou.

I Like Local

Op het platform vind je authentieke activiteiten in 8 Aziatische landen. De bedoeling is dat deze locale mensen geld kunnen verdienen door reizigers een unieke ervaring te laten beleven. Zo kan je vrijwilligerswerk doen in een Indiase sloppenwijk, leren hoe je rijst plat drukt in Cambodia, een Vietnamees dorp per fiets ontdekken met een kookdemonstratie en lunch, meehelpen bij een organische fruitboerderij in Nepal,…

Je kan aan activiteiten deelnemen in de categoriën: homestay, farmstay, kunst & cultuur, trek & tour, voedselbeleving en vrijwilligerswerk.

I Like Local locals duurzaam platform

Opbrengsten voor de locale bevolking

De opbrengsten komen direct bij de lokale bevolking met een klein percentage bovenop de verkoopprijs voor het platform. De lokale aanbieders moeten dus geen kosten betalen. Hij/zij vraagt zijn prijs, daarbovenop telt I Like Local 10-20% voor het platform.

Sharing economy

Het is een principe van “sharing economy”: krachten bundelen, krachten delen en samenwerken om meer waarde te creëren voor meer mensen wereldwijd.

Internationaal platform

De Nederlandse Sanne Meijboom die nu in Hong Kong woont is oprichster van I Like Local. “Met I Like Local wil ik mijn passie, het ontdekken van andere landen en culturen combineren met een principe waar ik heilig in geloof, the Sharing Economy. I Like Local is het resultaat. Daarbij richt ik mij alleen op opkomende landen waar de lokale bevolking het nodig heeft. Eigen bevindingen ondersteunen mijn idee; meer en meer mensen zijn op zoek naar eenvoudige, persoonlijke, meer ethisch verantwoorde en authentieke activiteiten. Dit is precies wat een “local” kan bieden. Door de reiziger direct te koppelen aan de local krijgen beide partijen een eerlijkere prijs.”

www.i-likelocal.com

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant?

Volg onze nieuwtjes

Eco, duurzaamheid, natuurlijk leven