Bioweek

Naar jaarlijkse en gezonde traditie is er ook dit jaar een nieuwe editie van de Bioweek Vlaanderen. Deze loopt van 7 tot en met 15 juni 2014 en zal eens te meer aantonen hoe divers en rijk het aanbod aan biologische producten tegenwoordig is.

Uiteraard valt er tijdens de Bioweek over heel Vlaanderen het nodige te beleven en te proeven! Op de website www.bioweek.be kan je terecht voor alle info over de meer dan 100 activiteiten waar je je biologische hartje aan kan ophalen.

Ook vind je er inspirerende verhalen van dertien Vlaamse ambassadeurs, waarbij ze vertellen over hun vak, hun passie en de reden waarom ze, ondanks de behoorlijke strenge controles en wettelijke eisen, toch blindelings voor bio gekozen hebben. Omdat ze nu eenmaal veel waarde hechten aan thema’s als ecologie, diervriendelijkheid, kwaliteit en gezondheid.

Wie nu al wegdroomt bij het vooruitzicht van een heerlijk bio-ijsje, een slokje bier of wijn, of een hap van een artisanaal kwaliteitsbrood, rept zich als de weerlicht naar de activiteitenkalender. Voor een handig overzicht van bio-adresjes in je buurt kan je bovendien terecht op www.biogenietengids.be

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant?

Volg onze nieuwtjes

Eco, duurzaamheid, natuurlijk leven