Lifefactory schoolbeker

Lifefactory lekvrije schoolbekers met een rietje bij Green Jump

Drinken meegeven in de schooltas of een dagje weg? De glazen lifefactory schoolbekers van Green Jump zijn ideaal om water of ander drinken in mee te geven. Deze drinkflessen zijn gemaakt van glas, milieuvriendelijk en BPA-vrij. De siliconen hoes beschermt de fles en zorgt er tegelijkertijd voor dat hij goed stevig in de hand ligt. Een duurzame schoolbeker in de mooie kleuren cobalt blauw, coral roze, lemon geel en zwart, maar het allerleukste voor kinderen is natuurlijk het drinken uit het rietje!

Het rietje van de schoolbeker gaat helemaal tot de bodem van de fles zodat je de fles niet hoeft te kantelen en er makkelijk rechtop uit kunt drinken. Ideaal voor kinderen om te drinken zonder te knoeien. De zogenoemde strawcap heeft een rietje wat je omhoog klapt om te drinken en weer inklapt als je hem niet gebruikt. Als je het rietje inklapt is de beker lekdicht, als je hem op zijn kop in een tas zet kan hij wel iets lekken natuurlijk. Wil je 100% zekerheid kies dan voor de classic cap op je fles.

Deze schoolbeker van glas is veilig om mee naar school te nemen. Hij is namelijk gemaakt van stevig glas met als extra bescherming de gekleurde siliconen hoes. Extra fijn aan glas is dat het geen nare smaakjes opneemt en afgeeft zoals plastic bidons wel vaak doen. Glas is een duurzaam materiaal en 1 van de veilige materialen om drinken in mee te nemen,  vrij van weekmakers, BPA of andere nare stoffen. Ook de doppen zijn, zoals je van Green Jump gewend bent, gemaakt van 100% veilig materiaal.

Naast de leuke rietjes beker voor mee naar school heeft Green Jump ook glazen waterflessen voor volwassenen om water of ander drinken in mee te nemen voor onderweg, naar het werk of de sportschool.  De glazen flessen zijn er in verschillende maten: baby flesjes, glazen flesje 260 ml met afsluitdop een lekdicht flesje handig voor kinderen om mee naar school te nemen of voor jezelf voor onderweg.  En de grotere flessen met een inhoud van 470 ml of zelfs 650 ml. Met de platte afsluitdop is de fles lekvrij mee te nemen waar je maar wilt! De andere doppen zoals de flipdop voor de grotere flessen zijn handig om uit te drinken maar niet lekdicht in je tas, wel ideaal als de fles recht op kan staan in bijvoorbeeld de auto of op je bureau. De flessen mogen trouwens met hoes zo in de vaatwasser, wel zo makkelijk! Ben je benieuwd welke glazen lifefactory drinkflessen er allemaal zijn, neem dan een kijkje op de site van Green Jump, de online winkel met meer dan 1000 eco, bio en fair producten voor baby, kind en jou!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant?

Volg onze nieuwtjes

Eco, duurzaamheid, natuurlijk leven