Frisse komkommersalade met tomaat en dille

Lekker zomers bijgerechtje voor 4 personen.
  • 2 grote komkommers
  • 2 tomaten
  • 1 kleine rode ui
  • 3 el olijfolie
  • 1 el citroensap
  • 1 el fijngehakte verse dille (of 2 tl gedroogde dille)

Frisse komkommersalade met tomaat en dille

Pel en ontpit de tomaten en schil de komkommers. Snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Pel de ui en snijd deze in dunne ringen. Vermeng de ingrediënten samen met de dille in een grote kom.

Meng de olijfolie met het citroensap, wat vers gemalen zwarte peper en een snufje zout.

Giet de dressing over de salade en schep alles goed door elkaar.

Voor meer vegan recepten, check www.veganistischkoken.be

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant?

Volg onze nieuwtjes

Eco, duurzaamheid, natuurlijk leven