Duurzame december cadeaus van Green Jump!

De donkere maanden waarin we het thuis samen gezellig maken is aangebroken en de feestdagen staan alweer voor de deur. Vind jij het ook zo leuk om je dierbaren juist dan te verrassen met een cadeautje? Kies dit jaar eens voor duurzame cadeautjes met aandacht voor mens en milieu. Bij Green Jump vind je prachtige spulletjes voor baby, kind en jou die gemaakt zijn door bedrijven die het maken van mooie producten net zo belangrijk vinden als Eco, Bio en Fair Trade produceren.

Green toys raket

Heerlijk spetteren en spelen in bad is met het badspeelgoed van Green Toys extra leuk. Dit speelgoed is gemaakt van oude melkflessen, door de flessen te recyclen heb je naast super leuk speelgoed ook nog eens speelgoed met een mooi verhaal. Niet alleen leuk in bad natuurlijk maar ook gewoon in de huiskamer en in de zomer lekker buiten.

schminkset voor kinderen met natuurlijke ingredienten

Of houdt je kind van schminken? Heerlijk om naar te kijken kinderen die helemaal in hun rol duiken als piraat, prinses, draak of vlinder.  Met de natuurlijke schmink van Sante kun je je helemaal uitleven. De schmink op natuurlijke basis met biologisch geteelde plantaardige oliën is zacht voor de huid en gemakkelijk aan te brengen en er weer af te halen. Er zit een instructie boekje bij met leuke voorbeelden of je laat je fantasie of die van je kind heerlijk de vrije loop.

bijenwas speelgoed

Houten speelgoed van milieuvriendelijk hout, knutselspulletjes zonder nare stoffen, knuffels van biologisch katoen, eigenlijk raken we niet uitgesproken over de leuke en duurzame cadeautjes van Green Jump. Neem een kijkje op www.greenjump.nl en laat weten wat jij het leukste, mooiste of bijzonderste cadeau vindt voor je kind (of jezelf)! Je maakt namelijk kans op dat ene fantastische cadeau waar jij dan iemand blij mee kunt maken. Duurzame cadeaus zijn het allerleukste om te geven én om te krijgen. We zijn benieuwd naar jullie favorieten!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant?

Volg onze nieuwtjes

Eco, duurzaamheid, natuurlijk leven