Detox Water - Sonia Lucano - boek review

Detox Water – Sonia Lucano (boek review)

Ikzelf drink de hele dag door graag water en soms doe ik er wel eens iets extra in zoals wat limoen en munt. Dat vind ik leuk als ik eens een ander smaakje wil hebben. Frisdranken daar houd ik helemaal niet van want die vind ik vaak veel te zoet. Maar door wat fruit in mijn water te doen heb ik toch iets extra 🙂

Daarom vind ik het boek Detox Water ook leuk. Het zijn 30 recepten voor gezonde drankjes op basis van water. Fruit en groenten snijdt je in schijfje en die doe je vervolgens – samen met ijsblokjes – in je water. Dan laat je het enkele uren trekken en klaar is je Detox Water. Door de vitaminen en mineralen die in het fruit en groenten zitten heeft dit water een reinigende werking.

De schrijfster is Sona Lucano, ze is voedsel-, deco- en modestyliste.

Al die kleuren in het water ziet er ook prachtig uit en ik ben er zeker van dat ze ook allemaal heerlijk zullen smaken 🙂

Nu het lente is, is het een ideale tijd om te detoxen en zijn deze recepten aan te raden. Maar ook in de zomer kan je hier heel wat plezier aan beleven, want naast lekker, zonder suiker is het ook kleurrijk en het oog wil ook wat natuurlijk. Daardoor is het ook leuk om op feestjes te serveren.

> Het boek Detox Water bestellen

Ben jij iemand die graag allerlei groenten of fruit in je water doet?

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant?

Volg onze nieuwtjes

Eco, duurzaamheid, natuurlijk leven