Hennep, gezond genot

Hier komt geen spacecake aan te pas. Wat er aan hennep te bikken valt zonder neveneffecten!

Hennep kent een hoge voedingswaarde en is rijk aan eiwitten, essentiële vetzuren en vitaminen. Bovendien heeft hennep een goede balans tussen omega 3-6-9. Aldus een prima alternatief voor vis(olie), soya en vlees en ook aan variatie geen gebrek. Aan het water dat uit onze mond loopt leiden wij af… Hennep: Njammie!!!

  • Hennepzaad zit tjokvol proteïnen. Je kan deze bakken of gewoon lekker opknabbelen. Als je ze roostert krijgen ze een nog intensere en nootachtige smaak. Ook te gebruiken als lekkere en voedzame decoratie bij andere gerechten.
  • Hennepolie is koud te gebruiken en erg lekker bij slaatjes, yoghurts of in dressings. Heel voedzaam bovendien!

Er bestaat ook muesli met hennepzaad, henneppasta, hennepchocolade, en zo veel meer.
Blijf daar maar eens af!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant?

Volg onze nieuwtjes

Eco, duurzaamheid, natuurlijk leven