Gaaf groen lentebeurs

Gaaf Groen Lentebeurs 2014

Afgelopen zondag stond ik op Gaaf Groen, hét evenement voor alles wat duurzaam is. Bovendien was het een hele dag zonnig en droog, dus wat wil je nog meer in de openlucht? De beurs vond plaats op het terrein van de renbaan in Wassenaar en bij het binnenkomen moest je eerst door een pad met bomen. Zalig!

Dat is wat ik noem een goed begin van de dag 🙂

“Hoor ik nu iets? Of toch niet? Een fiets achter mij?” Ik draai me om en zie vlak achter me een Tesla (een 100% elektrische auto) naderbij komen. Wow, wat een rust straalt zo’n wagen uit! Ik weet dat sommige mensen zouden zeggen dat het gevaarlijk is, zo’n auto die je nauwelijks hoort, maar ik werd er meteen helemaal zen van 🙂

Tesla op gaaf groen

Mijn directe buurman(vrouw) was Sarah van Eko-Pets en haar 2 honden. Kon ik meteen nog wat spullen meenemen voor onze Snoopy.

Eko pets

Wie mij een beetje kent weet dat ik altijd erg vrolijk wordt van bloemen en planten. Dat trof, want die waren op Gaaf Groen in overvloed aanwezig. Plantjes om bijen en vlinders aan te trekken, kruiden, groenten, gojibessen, vijgen, frambozen,…allemaal (vanzelfsprekend) biologisch.

plantjes Gaaf groen

Aangezien de ijsjes – op eentje met honing na – allemaal vegan waren, heb ik daar meteen ook maar eens heerlijk van gesmuld 🙂

professor grunschnabel vegan ijs

Verder waren er ook nog standen met natuurlijke verzorgingsproducten, biologische kleding, meubeltjes, ecologische kussens, natuurverf,…Kortom, te veel om op te noemen. Het was het dagje ‘werken’ weer meer dan waard 🙂

>> Bekijk meer sfeerbeelden op onze Facebook-pagina.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant?

Help bijen met bloemen

Over bijen is er het afgelopen jaar heel veel te doen geweest. Er verschenen overal onheilsberichten. Logisch, want onze voedselvoorziening is grotendeels afhankelijk van de

Lees verder »

Volg onze nieuwtjes

Eco, duurzaamheid, natuurlijk leven