Nationale Duurzame Huizenroute

 

Nagenoeg hetzelfde concept maar dan op Nederlandse bodem. Vanaf pagina 8 in deze Visita uitgave heb je alvast kunnen kennismaken met één van de vele bezoekwaardige woningen op deze route. Initiatiefnemer Majada Projectmanagement startte dit omvangrijke project in 2011 (vanaf dit jaar in samenwerking met duurzame energieleverancier Greenchoice) en kan inmiddels eveneens bogen op flink wat bezoekers. Het betreft een laagdrempelig evenement, toegankelijk voor iedereen die meer over duurzaam bouwen te weten wil komen.

De Nationale Duurzame Huizenroute vindt plaats op 26 oktober 2013. Let wel: bij enkele woningen dien je vooraf te laten weten of je komt. Anderen zijn vrijblijvend. En uiteraard kan je ook hier je eigen woning openstellen voor bezoekers.

Meer informatie over inschrijvingen, de te bezoeken woningen, contactgegevens en duurzame bouwinfo in het algemeen vind je op:

Opgelet: het monument in Driebergen (pagina 8-11) is niet toegankelijk op de vermelde datum (26 oktober) maar op 5 oktober. Met vermelding van motivatie.

Nationale duurzame huizenroute
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant?

Help bijen met bloemen

Over bijen is er het afgelopen jaar heel veel te doen geweest. Er verschenen overal onheilsberichten. Logisch, want onze voedselvoorziening is grotendeels afhankelijk van de

Lees verder »

Volg onze nieuwtjes

Eco, duurzaamheid, natuurlijk leven