Elke dag een wandeling – 30 dagen uitdaging

Elke dag achter de computer zitten, het vreet soms aan je lijf. Stijve spieren, pijnlijke rug, snel uitgeput,…

Een half jaar geleden hebben wij onze hond Snoopy geadopteerd en deze had natuurlijk zijn dagdagelijkse wandeling nodig. Meestal wisselen mijn man en ik af of kijken we hoe het het beste uitkomt die dag. Als we allebei tijd hebben, gaan we natuurlijk gezellig samen. Nu, een half jaar verder, merk ik een heel verschil. Waar ik in het begin nog moe van een tochtje thuis kwam, doe ik nu dezelfde wandeling in sneltempo. Soms eens met een sprintje ertussen. Dus een dagelijkse wandeling draagt absoluut bij aan je conditie.

Uitdaging: samen wandelen

Wat dacht je ervan om samen te wandelen? Samen met mij, Snoopy en nog vele andere. Niet fysiek, maar wel in gedachten. Legallyraw heeft de W.A.T. uitdaging, Walking Apart Toghether. Deze loopt van 1 t.e.m. 30 september. Als je je inschrijft, krijg je vanaf 28/8 een quiz, wandelschema’s en vanaf 1 september krijg je tips en motiverende berichten,… En het mooie van al: het is GRATIS!

Ik ben benieuwd en heb me alvast ingeschreven. Doen jullie ook mee? >> Schrijf je dan hier in of neem er een kijkje voor meer info.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant?

Volg onze nieuwtjes

Eco, duurzaamheid, natuurlijk leven