chocomousse Lisette Kreischer

Exciting chocolate mousse – Lisette Kreischer

Lisette Kreischer: “Dit vind ik zo’n spannend recept! De basis bestaat namelijk uit avocado. Dat had je niet verwacht hè?! Avocado in de chocolademousse. En het is lekker!!!
Avocado’s komen van ver. Wees je daar bewust van en eet dit goddelijke moesje niet te vaak, hoe smakelijk het ook is.

  • 2 rijpe avocado’s, geschild en ontdaan van de pit
  • 40 gram cacaopoeder, gezeefd
  • ½ eetlepel granenkoffie
  • 150 ml rijststroop of agavenectar
  • ½ theelepel kaneel
  • 75 ml kokosroom of sojaroom
  • 50 gram pure chocolade, fijngehakt

Pureer de avocado met de cacaopoeder, de granenkoffie, rijststroop, kaneel en room tot een gladde mousse. Roer hier de pure chocolade door en laat de mousse een uurtje in de koelkast opstijven. Serveer in chique schaaltjes.

Voor vier personen (groot toetje)
Voor acht personen (klein toetje)

www.lisettekreischer.com

Op zoek naar meer lekkere dessertjes? Allemaal vegan, zuivel- en eivrij, check dan zeker eens ons kookboek No Milky Way.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant?

Volg onze nieuwtjes

Eco, duurzaamheid, natuurlijk leven