Belgische biobieren + lekkere plantaardige recepten

Gisterenavond heb ik mijn eerste e-book Belgische Biobieren gelanceerd. Al zeg ik het zelf, ik vind het heel geslaagd en ben er heel trots op 😉

Het is een erg compleet overzicht van de vele biologische, authentieke bieren die ons land rijk is, met omschrijving en kenmerken.

Het 181 pagina’s tellende boek bevat daarnaast ook interviews met enkele rasechte biobrouwers, en een kijkje achter de schermen van de artisanale brouwerij, en 17 overheerlijke plantaardige recepten met een selectie van de bieren in de hoofdrol.

Als bonus ontvang je ook een ‘printbare’ versie van de recepten + het gratis e-book ’17 verrassende manieren om bier te gebruiken’.

Heb ik dat helemaal alleen klaargespeeld? Nee, helemaal niet. Ik krijg gelukkig heel wat hulp. Er zijn enkele recepten van mij en van mijn man Stijn De Kock, maar ook van: Tim De Roeck voor Eva vzw, Silke Desaever, Tino Don Porto Carero, Iete Heytens, Evi Kindermans, Leentje Speybroeck, Kevin Storms, Sara Surinx, Isabel Van Bergen en Lynn Van Kerckhove.

Komt het water je nu in de mond met al die bieren en recepten?
Je kan het boek hier aanschaffen: http://www.visitamagazine.be/biobier

Heb je het boek al gelezen? Dan zou ik het erg leuk vinden als je hieronder je reactie zou willen achterlaten. Dank je wel!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

2 reacties

  1. Leuk boek

    Als studerend bierkenner heb ik me het boek direct aangeschaft. Goed opgevat, duidelijke omschrijvingen en leuk te lezen.
    De recepten geven een leuke meerwaarde aan dit boek.
    Blij dat ik het leren kennen heb.
    Een aanrader dus voor iedereen die van het lekkere gerstenat houdt.

  2. Mooi boek, zeker weten. Spijtig alleen in digitale vorm?, had wel graag een tastbaar boek (na betaling kwam ik er pas achter dat ik alleen de digitale versie kreeg… wel spijtig).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant?

Volg onze nieuwtjes

Eco, duurzaamheid, natuurlijk leven