Eco-Lover: een webshop voor meer eco in je woning

Begin dit jaar lanceerde de Hasseltse onderneemster Evi Ballet een fonkelnieuwe webshop.

Maar niet zomaar een webshop! Eco-Lover biedt een verrassend aanbod van ecologische producten met een eigen verhaal. Van functioneel tot decoratief, met een milieuvriendelijke rode draad. Eco-Lover staat voor ecologisch mooi, eerlijk en oprecht. Betaalbare en milieuvriendelijke producten met een uniek verhaal. De webshop draagt het UNIZO e-commercelabel.

 

Verrassend productaanbod

Evi gaat zelf op zoek naar producten met net dat tikkeltje meer. Ze gaat daarbij niet over één nacht ijs: “Bij elk product stel ik me de vraag of ik het zelf zou gebruiken. Het moet functioneel en kwalitatief zijn, maar het oog wil uiteraard ook wat. De selectie gebeurt dus steeds zorgvuldig.”

Het assortiment is uitgebreid: van producten voor huis, tuin en keuken tot decoratie, tassen, accessoires én een kids-gamma. Elke eco-lover vindt er zijn gading. En als je er nog geen was, dan is het een kwestie van tijd vooraleer je overstag gaat voor het servies van suiker, lunchzakjes van PET, gerecycleerde koffiebekers, de zelfgemaakte tafellakens van bio-katoen, sjaals van bananengaren,…

Eco Lover klok

Ecologisch mooi

Evi werd tijdens haar zoektocht zelf gebeten door de eco-microbe: “Ik ontdekte zoveel mooie en betaalbare producten. Ecologisch staat ook synoniem voor kwaliteit.” 

De gedachte dat je ook met je aankoop je steentje bijdraagt tot een beter milieu geeft voldoening.”

eco lover - gedekte tafel

Eco homeparties

Eco-Lover is ondertussen meer dan een virtuele shop. Evi organiseert regelmatig kijkdagen en homeparties om de klanten in een huiselijke sfeer te laten kennismaken met haar producten. Je kan Eco-Lover ook geregeld op een beurs of marktje terugvinden.

Een homeparty bij jouw thuis organiseren? Neem contact op: evi@eco-lover.be of 0495 62 03 58.

Contacteer Eco-Lover

Evi Ballet
Kruisweidestraat 1A
3500 Hasselt
0495 62 03 58
Evi@eco-lover.be
www.eco-lover.be

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant?

Volg onze nieuwtjes

Eco, duurzaamheid, natuurlijk leven