Rozenblaadjes zijn niet alleen mooi. Ze ruiken ook heerlijk, zijn gezond en je kan ze in de keuken gebruiken.
Als je langer van deze bloemblaadjes wil kunnen genieten, kan je ze drogen. Je kan je oven hiervoor gebruiken zoals ik in de onderstaande video en in de stap-voor-stap tutorial laat zien. Ik gebruik hiervoor de roosjes van de hondsroos (een wilde roos die in onze tuin groeit en bloeit). Heb je een voedseldroger dan is dat ook ideaal.
Hoe gebruik jij verse of gedroogde rozenblaadjes. Laat het me weten in een reactie hier onder.
Omwille van het klimaat, maar ook onze eigen portemonnee proberen we ons energieverbruik zo laag…
In de huidige wereld zijn we overal afhankelijk van elektriciteit. Al onze apparaten, van satelliettelefoons…
Als je off-grid wilt leven, of je woont in een huis dat voorzien is van…
IJs en dan vooral de kou die hierbij ontstaat, heeft voor veel mensen positieve uitwerkingen.…
Een paar weken geleden verscheen een nieuw boek: Fix het zelf! Van Nick Harper. Ideaal…
Zonnepanelen zien we op steeds meer plekken verschijnen. Op platte bedrijfspanden, daken van woningen en…