Voor 4 personen
Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat deze afkoelen.
Schil de paprika’s en verwijder de zaadlijsten. Snijd ze in kleine blokjes. Snijd de lente-uitjes in dunne ringen. Schil de gember en de knoflook en hak ze fijn.
Verhit olie in een wok (of grote pan) en roerbak de gember, look en paprika 2 minuten op hoog vuur. Voeg de lente-uitjes en maïs toe, roerbak deze 1 minuut mee. Voeg de rijst toe en roerbak nog 4 minuten op middelmatig vuur.
Draai het vuur uit en voeg de erwten aan het mengsel toe. Meng alles een laatste maal goed door en elkaar en laat afkoelen.
– See more at: http://www.visitamagazine.be/biologisch-en-vegetarisch-eten/recept-gewokte-groenten-met-gember-en-rijst#sthash.xYtZxIvT.dpuf
Omwille van het klimaat, maar ook onze eigen portemonnee proberen we ons energieverbruik zo laag…
In de huidige wereld zijn we overal afhankelijk van elektriciteit. Al onze apparaten, van satelliettelefoons…
Als je off-grid wilt leven, of je woont in een huis dat voorzien is van…
IJs en dan vooral de kou die hierbij ontstaat, heeft voor veel mensen positieve uitwerkingen.…
Een paar weken geleden verscheen een nieuw boek: Fix het zelf! Van Nick Harper. Ideaal…
Zonnepanelen zien we op steeds meer plekken verschijnen. Op platte bedrijfspanden, daken van woningen en…