Pel en ontpit de tomaten en schil de komkommers. Snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Pel de ui en snijd deze in dunne ringen. Vermeng de ingrediënten samen met de dille in een grote kom.
Meng de olijfolie met het citroensap, wat vers gemalen zwarte peper en een snufje zout.
Giet de dressing over de salade en schep alles goed door elkaar.
Voor meer vegan recepten, check www.veganistischkoken.be
Omwille van het klimaat, maar ook onze eigen portemonnee proberen we ons energieverbruik zo laag…
In de huidige wereld zijn we overal afhankelijk van elektriciteit. Al onze apparaten, van satelliettelefoons…
Als je off-grid wilt leven, of je woont in een huis dat voorzien is van…
IJs en dan vooral de kou die hierbij ontstaat, heeft voor veel mensen positieve uitwerkingen.…
Een paar weken geleden verscheen een nieuw boek: Fix het zelf! Van Nick Harper. Ideaal…
Zonnepanelen zien we op steeds meer plekken verschijnen. Op platte bedrijfspanden, daken van woningen en…