Start to …. detox

De vakantieperiode is een tijd van genieten, van ontspanning, van een BBQ’tje hier en een lekker drankje daar. Je geest is nu hopelijk helemaal leeg en klaar om er weer volop tegenaan te gaan! Alleen…je lichaam… zit dat nu misschien niet ietsje te vol? 😉

Detox tips

  • Zelf start ik elke ochtend met een glas water of twee. Je lichaam is namelijk uitgedroogd na de nacht en met koffie of thee gaat de uitdroging nog verder. Die hebben namelijk vochtafdrijvende eigenschappen. Met water daarentegen voel je je meteen weer zo fris als een hoentje. Nog beter is om er wat citroensap bij te doen.
  • Ook als je leven weer wat drukker begint te worden (opnieuw gaan werken, de kinderen naar school brengen, sport- en andere activiteiten,…) is het belangrijk dat je je lichaam geregeld wat rust gunt en lekker ontstrest.
  • Doe 2 keer per jaar (voor- en najaar) een detox om je lichaam volledig te zuiveren.

>> Klik hier voor meer tips 

Nog nooit een detox gedaan?

Als je nog nooit een detox hebt gedaan, is het wel zo handig dat je stap voor stap begeleid wordt. Het is namelijk niet zo dat je gewoon een week stopt met eten en vervolgens opnieuw, van de ene op de andere dag, allerlei rotzooi in je lijf kan stoppen. Dat gaat je niet goed bevallen. Detoxen bestaat uit 3 fases: afbouwfase, detox en opbouwfase.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant?

Volg onze nieuwtjes

Eco, duurzaamheid, natuurlijk leven