Heb jij – net als wij – een zwak voor ecologie en duurzaamheid en wil je graag het woord verspreiden? Dan is ons partnerprogramma een uitstekende manier!

Als jij aan de slag gaat met het promoten van Visita Magazine en onze producten (e-books) en acties, willen we je daar natuurlijk graag voor belonen.

Het is bovendien super eenvoudig! Heb je een website/blog of simpelweg een Facebookpagina, Twitteraccount en/of een contactenlijst in je mailbox? Dan kan je dadelijk met promoten beginnen.

“Mogelijkheden en kansen”

Voor het promoten van Visita Magazine en onze e-books/acties kan je denken aan de volgende mogelijkheden:

Op de speciale  “partnerpagina’s” hebben we voorbeelden, kant-en-klare teksten en banners verzameld welke je mag gebruiken. Het mooiste is natuurlijk wanneer je de teksten aanpast naar je eigen schrijfstijl!

“Hoe weten wij wie het magazine/e-books heeft gepromoot?”

Om bij te kunnen houden door wie een koper van een product is doorgestuurd, ontvang je een unieke promotielink. Dit doen we met behulp van het affiliatesysteem PayPro.

Zodra iemand op jouw unieke link klikt, komt diegene op onze verkooppagina terecht. Tijdens het afrekenen herkent het betaalsysteem dat jij recht hebt op de beloning en zal dit direct toekennen.

Heb je nog geen ervaring met het promoten als ‘affiliate’? Check dan de pagina ‘Hoe werkt het affiliate systeem’ voor een duidelijke uitleg.

“Kant-en-klare content om te gebruiken”

We begrijpen dat je zo snel mogelijk aan de slag wil en niet eerst uren bezig wil zijn om banners te maken en teksten te bedenken. Daarom hebben we dit al voor jou gedaan!

Je hoeft enkel in te schrijven op onze speciale ‘Partner Mailinglijst’ om de beschikbare promotiematerialen te ontvangen. Zo blijf je ook op de hoogte van speciale acties en updates!

E-mail adres:
Voornaam:

Heb je zelf nog ideeën en/of wensen? Laat het ons dan gerust weten via info@visitamagazine.be!

Volg onze nieuwtjes

Eco, duurzaamheid, natuurlijk leven