Multidimensionele Matrix Methode van Edwin Selij - review van deze spirituele zelfhypnose

Multidimensionale Matrix Methode (Edwin Selij) review – in 1 seconde manifesteren?

Edwin Selij, en zijn bedrijf Hypnose Instituut Nederland, heeft een cursus gemaakt met de naam multidimensionale matrix methode. Soms noemen ze het ook spirituele zelfhypnose.

Het klinkt allemaal een beetje vaag, dus laten we er wat dieper op in gaan. In deze review ontdek je wat de multidimensionale matrix methode is, wat deze voor jou kan betekenen en voor wie dit geschikt is.

Op de infopagina staat “Hoe je alles kan krijgen wat je wilt binnen een seconde”, dat klinkt eigenlijk te mooi om waar te zijn, maar aangezien ik Edwin Selij al jaren volg en al meerdere cursussen van hem gekocht hebt, was ik toch wel heel erg benieuwd en heb de cursus meteen aangeschaft.

Edwin Selij heeft momenteel een nieuwe product in de aanbieding: Programmeer jouw 2023. Hiermee leer je technieken om sneller je doelen te halen.
Meer info over Programmeer jouw 2023 >>

Hoe kan dat zo instant veranderen? Daarvoor moeten we eerst even kijken naar dit wetenschappelijk onderzoek.

Het spirituele wetenschappelijk bekeken

Waaruit bestaat alles? Tot 1900 dacht iedereen, na wetenschappelijk onderzoek, dat alles uit materie bestond, kleine deeltjes. Maar toen ontdekte men dat eigenlijk alles uit energie bestond, ook die materie was eigenlijk energie. 

En dit is iets wat nog steeds gezegd wordt, alles is energie, richt je energie op het juiste en dan komt het. Gedeeltelijk is dit ook waar, maar het kan heel lang duren. En als het niet komt zit je misschien niet op de juiste frequentie, maar hoe kom je daar dan? Het kan soms een hele zoektocht worden om uiteindelijk te krijgen wat je wilt.

Maar in de jaren 1990 ontdekte men iets nieuws. Alles bestaat niet uit materie, ook niet uit energie, maar alles bestaat uit informatie. Uit die informatie ontstaat vervolgens energie en materie. 

Informatie is het enige dat sneller kan dan de lichtsnelheid. Als de informatie verandert, verandert alles direct.

Ook dit is niet zomaar verzonnen. Het lijkt -voor mij althans in eerste instantie- ongeloofwaardig, maar quantumwetenschap is hiermee bezig en dat vind ik best interessant. In 2015 deed de universiteit van Delft zo’n onderzoek. Aan het ene lichtdeeltje gaven de onderzoekers informatie mee, het andere deeltje dat op 1,3 km afstand was, begon zich net zo te gedragen. Op deze manier kunnen zij informatie teleporteren. In 2018, werd er een nieuw onderzoek gedaan op basis van het voorgaande waardoor het nog verbeterd kon worden. 

Dan is het ineens niet meer zo zweverig als het allemaal lijkt. 

Als je dat nu zelf zou kunnen toepassen, dan is er veel mogelijk.

Sommige dingen die je nu doet kunnen niet zo handig zijn. Maar het kan zomaar zijn dat jij dat doet omdat je ouders of voorouders dit op deze manier deden.

Wil jij binnen 1 seconde kunnen manifesteren?

Bestel dan nu de cursus Multidimensionale Matrix Methode.

Inhoud van Multidimensionale Matrix Methode

Deze cursus is een cursus in reïncarnatie, procarnatie, medium, voice dialogue en snelle veranderingstechnieken in één. Zonder hele uitgebreide theorie maar wel praktisch toe te passen video’s zodat je meteen zelf aan de slag kan.

Zelf ben ik de cursus nog aan het doorlopen, dus ik vul deze review verder aan naarmate ik meer geleerd heb.

Alvast de onderdelen van de cursus:

 • Welkom
  Behalve de welkomsvideo is er hier ook een video met uitleg over wat de multidimensionale matrix methode inhoud. Dat je bijvoorbeeld dingen kan afroepen die jij wilt, dat je in hypnose kan visualiseren. Zo heb ik bij de vorige cursus ook mijn doelen gesteld in hypnose, waardoor er andere dingen boven kwamen die ik in gewone toestand niet zou opschrijven. En hoe je je echte leven kan leiden.
 • Het Begin
  In de eerste video van dit hoofdstuk leer je wat de 3 stadia van hypnose zijn. In de tweede video wordt het concept tijd uitgelegd en hoe je er anders naar kan kijken.
  Ook het belang van dingen uit de toekomst op te lossen. Iedereen weet wel dat het verleden en je jeugd een invloed heeft op hoe je je nu voelt en dat je daaraan moet werken, maar bijna niemand doet dat met het stuk uit de toekomst. Klinkt misschien nog een beetje vaag, maar Edwin legt het heel duidelijk uit in de video.
 • Zelfhypnose
  Hierin leer je hoe je in zelfhypnose kan gaan en hoe je kan testen of je dat bent. In de tweede video krijg je ook nog een techniek mee hoe je snel in hypnose kan gaan.
 • Werken met het zelfbeeld
  Je handelt naar je zelfbeeld en als hoe jij jezelf ziet, niet overeen komt met wie je werkelijk bent, dan kan je daar problemen door ervaren. Op een makkelijke manier kan jij je zelfbeeld veranderen.
 • Voice dialogue
  De ‘goddelijke’ stem in jezelf (je intuïtie, het universem, je echte zelf) laten spreken.
 • Hoe channel je met lichtwezens
  In de eerste video leer je hoe je een bepaalde lichtmeester (zoals boeddha, Jezus,…) kan worden. Niet hoe je die persoon na kan doen, maar je wordt die persoon even zodat je de informatie van deze persoon kan doorkrijgen. Dit kan je niet alleen toepassen bij lichtmeesters, maar bij eender welke persoon waar jij iets van wilt leren. In de tweede video doet Edwin voor hoe het werkt, zodat jij er nadien mee kan oefenen. Als je ook de cursus Zelfhypnose systeem gevolgd hebt, zal je merken dat deze techniek hier ook in vermeld wordt. Dit zijn wel andere videos. En herhaling is op zich niet slecht want dan leer je beter.
 • De ‘duivel’ uitdrijven
  Dit klinkt nogal heftig, maar het gaat erom hoe je de negatieve delen uit jezelf kan verwijderen.
 • Vorige levens
 • Volgende levens
 • Tussen de levens in
Multidimensionele Matrix Methode van Edwin Selij - review van deze spirituele zelfhypnose

De cursus is volledig online te volgen. Zodra je deze bestelt, krijg je meteen je logingegevens van de cursusomgeving zodat je onmiddellijk kan starten. Heb je al eerder wat bij Hypnose Instituut Nederland gekocht, zoals ik, dan wordt deze cursus toegevoegd aan je account zodat je alles mooi samen hebt.

Je blijft blijvend toegang behouden tot de cursus. Dus als je nu niet meteen de tijd hebt om ermee aan de slag te gaan, dan kan dat binnen een maand, of zelfs een jaar nog altijd. 

Zelf heb ik nog steeds toegang tot een cursus van hen die ik jaren geleden gevolgd heb. Af en toe beluister ik daarvan nog eens stukken op momenten dat ik iets nog eens wil opfrissen.

Wie is Edwin Selij?

Edwin Selij, de maker van deze cursus, is de oprichter van het Hypnose Instituut Nederland. Hij leidt al jaren mensen op tot hypnotherapeut. En dat vind ik heel interessant aangezien je met hypnotherapie veel sneller van je probleem kan afkomen dan met psychologiegesprekken. Daar blijf je namelijk lang “hangen” in je probleem. 

Edwin is dus één van de bekendste hypnotiseurs en is al meerder keren op tv of in een radioprogramma verschenen. Zo liet hij een jonge man die nog nooit groenten gegeten heeft, terug groenten eten.

Hij heeft vaak een bijzondere aanpak met humor of zegt zulke rare dingen, dat mensen denken ‘wat zegt ie nu’, maar juist daardoor werkt zijn methode zo goed. Hypnose is namelijk het omzeilen van je kritische mind en daar is hij meester in.

Vroeger was hij zwaar verslaafd aan drank en zowat alle drugs, hij was ook heel erg depressief en kreeg antidepressiva voorgeschreven die zijn leven alleen maar afvlakten. Maar toen ontdekte hij nlp en hypnose en dat heeft zijn hele leven veranderd. Daarom dat hij ook met de school begonnen is zodat er meer goede hypnotherapeuten komen zodat mensen sneller van hun problemen af geraken. 

Edwin is ook heel actief op Instagram en regelmatig ook op Clubhouse te horen waar hij live met mensen in gesprek gaat om hen van hun hypnose af te helpen.

Wat kost de Multidimensionale Matrix methode?

De cursus is op dit moment voor slechts €22 te koop. Er staat bij vermeld dat deze waarschijnlijk de prijs van +€2000 zal krijgen. Dit gaat geen verkoopstrucje zijn want bij de vorige cursus het Zeflhypnose Systeem (die ik echt fantastisch vond en nog regelmatig beluister en mee oefen) ging het net zo. 

Dus als je nog van deze introductieprijs wilt genieten, wacht dan best niet te lang. Er is trouwens een 14 dagen niet goed geld garantie, dus als het toch niks voor jou blijkt te zijn, ben je niks verloren.

Voor wie is deze spirituele zelfhypnose geschikt?

Deze cursus is echt niet voor iedereen. Heb je een afkeer voor spiritualiteit, vind je vorige en volgende levens allemaal dikke onzin, dan gaat deze cursus echt niks voor jou zijn. 

Ben je daar wel mee bezig, of triggert er toch iets ondanks dat je het niet allemaal weet, een beetje vreemd vind, maar ben je toch wel benieuwd hoe dit voor jou kan werken, dan zou ik zeggen geef het een kans.

Wat ga je leren?

 • Hoe je in vorige én volgende levens problemen gaat oplossen
 • Hoe je rechtstreeks info kan downloaden zodat het bij jou onmiddellijk veranderd
 • Hoe je een negatief zelfbeeld kan veranderen in een positief zelfbeeld
 • Hoe je in een diepe hypnose kan gaan
 • Je kan ontdekken wat je hier echt te doen hebt en wie jij echt bent
 • Hoe je zomaar blijer kan worden
 • Hoe je naar je intuïtie kan luisteren

Review Multidimensionale Matrix Methode – Mijn ervaring

Ik ben heel veel met persoonlijke ontwikkeling bezig, maar eigenijk niet zoveel met spirituele ontwikkeling en totaal niet met vorige levens of de kennis van mensen die al jaren dood zijn. Laat staan wat er nog moet gaan gebeuren. 

Een vriendin van mij is daar wel mee bezig en ik ben ooit bij haar voor een sessie geweest. Ik vond het allemaal heel bijzonder. Langs de ene kan sta ik open voor spiritualiteit, langs de andere kant weet ik het niet goed. 

Ik besloot toch de cursus aan te schaffen, zeker nu met de introductieprijs was ik niet veel kwijt en ik heb weer wat om over te schrijven. Bovendien had ik echt heel veel aan de vorige cursus van Edwin en ook aan nog andere cursussen en lidmaatschappen die ik ooit bij hem gevolgd had. 

Edwin Selij is iemand die heel spiritueel is, maar zo niet echt overkomt vind ik. Hij traint fysiek heel vaak, heeft ook heel veel humor. Edwin zit niet in kleermakerszit op een matje met een yogabroek en wierook. Niet dat daar iets mis mee zou zijn, maar als je redelijk nuchter bent, zou dat je kunnen tegen houden.

De inhoud klinkt dan misschien een beetje zweverig, maar de video’s zijn dat helemaal niet. Hij legt alles duidelijk en helder uit. Ineens lijkt het allemaal heel logisch hoe hij het vertelt en ik vind het interessant. Een deel van de video’s moet ik nog bekijken en zelf nog gaan oefenen, maar dat komt er zeker van. Ik merk sowieso al als ik oefen hiermee dat ik al meteen ontspannener wordt en dat is iets wat voor mij vaak moeilijk is, maar met zelfhypnose lukt het wel.

Cursus Multidimensionale Matrix Methode

Ga ermee aan de slag en leer hoe ook jij supersnel kan manifesteren.

Ben jij benieuwd naar deze cursus en ga je de multidimensionale matrix methode ook aanschaffen? Of heb je dat al gedaan? Laat dan zeker een reactie achter onderaan de pagina van deze review.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

2 reacties

  1. Misschien zijn de logingegevens bij jou in de spambox terecht gekomen? Wij hebben enkel de review geschreven en hebben verder niks met Edwin te maken. Je kan Hypnose Instituut Nederland best een mailtje sturen. Ik heb ook al met hen gemaild en altijd antwoord gekregen. Kan soms wel iets langer duren als het heel druk is, maar je zal wel antwoord krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant?

Volg onze nieuwtjes

Eco, duurzaamheid, natuurlijk leven