Heerlijk de zomer komt eraan! Tijd voor uitstapjes, fijn buiten leven, picknicken, fietsen, wandeltochten maken en misschien wel op vakantie naar nog zonnigere oorden. We genieten van de zon, weer vitamine D aanvullen en een kleurtje krijgen. Maar jezelf beschermen tegen de zon is ook belangrijk voor je huid en in het bijzonder voor de tere huid van kinderen. Met de minerale zonnebrandcrème van Green Jump bescherm je de huid op een veilige manier, zonder nare stoffen, zodat je ook echt kunt genieten van de zon deze zomer.

menerale zonnebrand lavera

Zonnebrand met biologische ingrediënten

Minerale zonnebrand beschermt, zoals de naam al aangeeft, met minerale zonnefilters in plaats van synthetische zonnefilters die in je huid opgenomen worden. De natuurlijke minerale zonnebrandcrème legt een beschermend laagje op de huid en beschermt direct na het aanbrengen tegen schadelijke uva en uvb straling. Een goede en natuurlijke bescherming zonder nare stoffen maar met biologisch ingrediënten, veelal met Natrue keurmerk en op basis van mineralen. Erg fijn aan minerale zonnebrand is dat het direct beschermt zodat je niet een uur hoeft te wachten maar gelijk in de zon kan. Vaak is zelfs 1 keer smeren al voldoende, als je je afdroogt met een handdoek is opnieuw insmeren aan te raden, dan veeg je namelijk het beschermlaagje er een beetje af.

Mineralen zonnebrandcreme

Zonnebrand voor de gevoelige huid

Heb je een gevoelige huid? Veel mensen met een gevoelige en allergische reagerende huid kunnen wel minerale zonnebrand producten verdragen. Green Jump heeft zonnebrandproducten in crème of spray met bescherming vanaf UV 15 tot UV 50. Voor ieder huidtype de juiste zonbescherming. Wil je meer lezen over minerale zonnebrandcrème? Lees dan eens op Green Jump’s blog: Welke zonnebrand voor baby en kind

lavea zonnebrand