ECOMAT wint de Dubolimburg-prijs 2013

Varia

Ter gelegenheid van de Bouwinnovatie-beurs te Hasselt werd de Dubolimburg-prijs 2013 uitgereikt aan Ecomat bvba, met vestigingen te Genk en Zoersel.

De vakjury van specialisten in duurzaam bouwen oordeelde dat Ecomat het best voldoet aan de criteria van Dubolimburg: rentabiliteit (prijs/kwaliteit) en het evenwicht tussen economische, ecologische en sociale aspecten.

Daarbij draagt Ecomat het thema van de Bouwinnovatiebeurs, “Invest for Life” op diverse manieren uit en wordt de dienstverlening geloofd met betrekking tot duurzaamheid door het organiseren van workshops en het geven van correct advies op maat.

De Dubolimburg-prijs focust op duurzaam bouwen. In de beoordeling wordt gelet op de integrale benadering van duurzaamheid en de aandacht die wordt besteed aan de manier waarop er zuinig wordt omgesprongen met energie, water, ruimte en grondstoffen. Belangrijke criteria zijn concept, relevantie met energiezuinigheid en correctheid van het verhaal.

Ecomat is een groot- en kleinhandel in bio-ecologische materialen voor bouw, interieur en buitenruimte. Vanuit de toonzalen te Zoersel en Genk begeleiden onze medewerkers bouw- en verbouwprojecten, voor zowel particulieren als professionele klanten. De ruime voorraden garanderen onmiddellijke beschikbaarheid of levering van de producten.

Ecomat is een door VIBE (Vlaams Instituut voor Bio-Ecologisch Bouwen en Wonen) erkende bouwpartner met 3 sterren.

www.ecomat.be
www.dubolimburg.be

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant?

Zonne-energie

Zonne-energie

Over zonne-energie is al veel gezegd en geschreven. Hoewel de aanvankelijke stormloop voor zonnepanelen en andere toepassingen inmiddels wat geluwd is, kan er wat ons

Lees verder »