Welkom in de winkel

Meer dan Mooi is niet enkel een webshop, maar ook een ´echte´ winkel. Parkeren kunt u voor de deur en betalen kan met Bancontact. U kunt er rustig rondneuzen of snel en doelgericht shoppen, net zoals u verkiest. Natuurlijk kunt u er ook de kleding en sieraden passen.

De winkel is niet groot, het assortiment daarentegen wel. De winkel is ingericht op steeds wisselende kleurthema´s. Nieuwe klanten kijken hun ogen uit, vaste klanten ontdekken steeds wat nieuws.

U vindt Meer dan Mooi aan de Smallerijt 21 in Geel (Zammel).

Nancy De poorter van Meer dan Mooi

De mevrouw van Meer dan Mooi

Zowel in de winkel als in de webshop wordt u geholpen door Nancy De Poorter, oprichtster van en zaakvoerder bij Meer dan Mooi. Haar advies is eerlijk, haar aandacht persoonlijk. Ze helpt u graag, maar dringt u niets op. De klant enkel iets verkopen waar hij of zij zich echt goed bij voelt, zou de normaalste zaak van de wereld moeten zijn. Bij Meer dan Mooi is dat ook zo.

‘De mevrouw van Meer dan Mooi´ studeerde psychologie, is getrouwd en moeder van twee zonen. Nancy is actief in het comité “Zammel Feest” en schrijft voor Goodsense.nu. Ze houdt van lachen, lezen, genieten en de wereld om haar heen een beetje mooier maken.

Contactgegevens

Meer dan Mooi
Smallerijt 21
2440 Geel (Zammel)
Tel +32 14 541523
E-mail: info@meerdanmooi.be
Web: www.meerdanmooi.be

Meer dan mooi Fairtrade kleding logo

Volg onze nieuwtjes

Eco, duurzaamheid, natuurlijk leven