Coolblue zonnepanelen

Coolblue Zonnepanelen Ervaringen? – Hier lees je alles wat je moet weten over de zonnepanelen van Coolblue!

Zonnepanelen van Coolblue, de meesten besparen gemiddeld € 800.-

Hoi! Wat leuk dat je beland bent bij mijn blog over de zonnepanelen van Coolblue! Als je geadviseerd wilt worden over zonnepanelen en van een uitstekende service gebruik wilt maken ben je bij Coolblue aan het juiste adres. We gaan in dit artikel kijken naar de services die je kunt verwachten en wat mensen voor ervaringen hebben bij Coolblue Zonnepanelen.

Zoals je weet doet Coolblue ”alles voor een glimlach”. Ook op het gebied van zonnepanelen gaat Coolblue enkel voor de beste service. Zo kun je rekenen op persoonlijke advies waarop je kunt vertrouwen. Daarnaast worden de panelen vakkundig geïnstalleerd door specialisten van Coolblue. Hierdoor weet u zeker dat u kunt genieten van een mooi rendement op uw gekochte zonnepanelen van Coolblue.

Coolblue Zonnepanelen Ervaringen

Bespaar gemiddeld € 813 per jaar

Installatie en uitleg door echte specialisten

Hulp bij een slimmer en duurzamer huis

Uitsluitend de beste service & contact

Waarom zonnepanelen kopen?

Voor velen zijn zonnepanelen een flinke investering. Op het eerste gezicht lijkt het dan ook veel geld te kosten. De vraag is dan: hoe lang duurt het voordat je de investering weer hebt terugverdiend?

Een duidelijk antwoord op die vraag is niet heel makkelijk te geven. Het is namelijk afhankelijk van meerdere factoren. Denk dan bijvoorbeeld aan de levensduur van de zonnepanelen die jij hebt aangeschaft. De kans is namelijk erg aannemelijk dat op een gegeven moment de omvormer van het paneel sneuvelt.

Gemiddeld genomen is de levensduur van een omvormer ongeveer 10 tot 15 jaar. Dat is meer dan genoeg om je investering in zonnepanelen terug te verdienen. Gemiddeld duurt dit namelijk ongeveer 6 a 7 jaar, maar met de stijgende energieprijzen is dat op dit moment misschien wel 5 jaar! We hebben ook nog een blog over de rendementen van zonnepanelen. Neem ook daar eens een kijkje!

Na het installeren van zonnepanelen zul je direct een flinke afname zien in je energierekening. Dit omdat je jarenlang plezier kan hebben van de door jouw zonnepanelen opgewekte energie. Let er wel op in welke mate dit voor jou van toepassing is. Het ene huishouden verbruikt namelijk meer energie dan het andere, waardoor er ook verschillen komen in hoeveel je bespaart, maar ook hoeveel je moet investeren.

Omdat prijzen van zonnepanelen ver uiteen lopen, kan het bedrag dat je jaarlijks bespaart verschillen. Echter is het in bijna alle gevallen wel rendabel. Door je besparingen verdien je jouw investering over het algemeen dubbel en dwars terug. Daarom is het devies: installeer zonnepanelen wanneer je dat kan en bespaar ook honderden euro’s per jaar!

Coolblue Zonnepanelen hoe werkt het?

Niet iedereen denkt direct aan Coolblue als ze aan zonnepanelen denken. Geheel onterecht, Coolblue is zeer ervaren in het leggen van zonnepanelen. Zie onderstaand eerst eens de introductie van Coolblue zelf! Wist je dat Coolblue wel 100 systemen per week legt?

Hulp bij het maken van de beste keuze.

De klanten van Coolblue worden geadviseerd over het beste zonnedak. Er wordt eerlijk advies gegeven over de prestaties van zonnepanelen, zodat ze zeker weten dat zonnepanelen een knettergoed idee zijn en dat jij jou beoogde rendementen kunt binnenhalen. Tijdens het adviesgesprek nemen ze alle details door en bepalen ze samen met jou hoe het ontwerp van het zonnedak eruit komt te zien. Zo weet je van te voren waar je aan toe bent.

Installatie en uitleg door échte specialisten.

Wanneer de afspraak is gemaakt, wordt het zonnedak binnen één dag door de eigen zonnepanelen-installateurs van Coolblue geïnstalleerd. Ook nemen ze voordat ze starten nogmaals de installatie met je door, zodat je precies weet hoe het eruit komt te zien. Zodra het zonnedak geplaatst is, heb je direct inzicht in je energieopbrengst, en kan het besparen dus beginnen.

Coolblue zonnepanelen ervaringen.

Coolblue staat al bekend om uitstekende service en dat is bij de zonnepanelen niet anders. Sterker nog klanten zijn bij deze tak van Coolblue nog meer tevreden met de service als bij de reguliere tak van Coolblue. Daarom worden Coolblue Zonnepanelen dan ook met een 9.4 beoordeeld! Het getal spreek natuurlijk voor zich maar mensen hebben bij Coolblue zonnepanelen zeer goede ervaringen!

Zonnepanelen review coolblue
Zonnepanelen review coolblue
Zonnepanelen review coolblue

Service van Coolblue

Natuurlijk staat Coolblue ook na het plaatsen van je zonnedak voor je klaar. Zo helpen ze ook met het terugvragen van de btw én je krijgt van Coolblue 10 jaar installatiegarantie. De klantenservice staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Zo gaat alles van een leien (zonne)dakje. Let op dat dit wel installatiegarantie betreft. Dus als je omvormer kapot gaat binnen deze garantietijd dan wordt dit niet vergoed, echter is dit bij de meeste partijen zo.

Contact met Coolblue.

Heb je een vraag? Neem dan contact op met de klantenservice van Coolblue. Via de klantenservice kun je direct contact opnemen met een van de vele zonnepaneeladviseurs via het nummer wat hieronder staat weergeven. Van maandag tot vrijdag staan de adviseurs van Coolblue klaar voor je tussen 09:00 en 17:30 uur. Buiten deze tijden om kun je ook contact opnemen met Coolblue, maar dan met de reguliere klantenservice. Hieronder kunt u de juiste telefoonnummer vinden.

Bellen met Coolblue;

Zonnepanelen adviseurs: 010 742 14 50
Coolblue klantenservice: 010 798 89 99

Coolblue Zonnepanelen? Kopen maar!

Grapje natuurlijk want het blijft een enorme investering, maar bij Coolblue weet je zeker dat je naar alle tevredenheid wordt geholpen. Had ik al gezegd dat ze, meer dan 100 daken per week installeren met zonnepanelen. Coolblue heeft dus ervaring genoeg en een offerte opvragen is geheel vrijblijvend. Neem dus nu een kijkje naar de zonnepanelen van Coolblue en voer de gratis dakscan uit.

zonnepanelen kopen
Kijk nu wat u kunt besparen op uw energie rekening en vraag gratis een offerte op!

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt de installatie?

De specialisten leggen de zonnepanelen binnen één dag op uw dak. Hierdoor heb je minimale overlast van de installatie en hoef je ook niet een hele week vrij te nemen.

Hoeveel stroom wekken mijn Coolblue zonnepanelen op?

Dit hangt natuurlijk deels af van het weer, maar vooraf krijgt je een goede indicatie na je aanvraag. Daarnaast ontvangt je na de installatie uitleg hoe je de energieopbrengst in de gaten kunt houden.

Kan ik na de installatie nog terecht bij Coolblue?

Zeker, na de installatie helpt Coolblue je ook nog met onder andere tips voor het halen van het beste rendement. Daarnaast biedt Coolblue je ook hulp bij het terugvragen van BTW en staan ze altijd voor je klaar.

Wat is de levensduur van de Coolblue zonnepanelen?

In principe hebben zonnepanelen een levensduur van tientallen jaren (lees 30 tot 40 jaar). Wel is het zo dat ze op verloop van tijd minder energie opwekken. Na ongeveer 10 tot 15 jaar zal u vaak merken dat het rendement omlaag gaat. De technologie wordt steeds beter, maar het rendement zakt na 20 jaar tussen de 80 en 90 procent. In deze fase leveren ze dus nog veel op maar wel minder.

De perfecte match! Zonnepanelen met Laadpaal.

De ambitie voor zonnepanelen gaat vaak gepaard met de aanschaf van een elektrische auto. Hoe mooi is het namelijk om je elektrische auto op te laden met de zonnestroom die u zelf hebt opgewekt! Om dit nu nog makkelijker te maken biedt Coolblue naast zonnepanelen nu ook laadpalen aan. Onder het motto ‘’Gooi ‘m maar volt’’ kunt u de beste laadpaal moeiteloos bij u thuis laten installeren.

Al vanaf €700,- inclusief BTW schaft u een moderne laadpaal aan met onder andere de mogelijkheid tot load balancing. Load balancing is een methode waarbij de laadpaal kijkt naar de verbruikers in huis ten opzichte van de opbrengst van de zonnepanelen. Verder heb je inzicht in gebruik en een laad snelheid tot 7,4 kW. Daarnaast kan je tegen meerkosten de laadpaal op een paal laten monteren (aan de muur is gratis) en kiezen voor een vaste kabel aan het laadpunt (€75,-). Dus kijk snel bij Coolblue voor laadpalen!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant?

Volg onze nieuwtjes

Eco, duurzaamheid, natuurlijk leven