biologische voetmassage na je loopwedstrijd

Lopen kan inspannend zijn, maar tegelijk ook lekker ontspannend. Je kan lopen op je eentje, maar ook in groep en nog beter ter promotie van een goed doel. Think-Pink, de nationale borstkankercampagne zal op enkele loopevenementen aanwezig zijn. Als jij aan een van deze evenementen deelneemt via Run for Think-Pink wordt je zelf na afloop serieus in de watten gelegd door de kinesten van CîME.

Biologische verzorgingsproducten

Als je nog niet van CîME gehoord hebt, CîME is een nieuw Belgisch merk met biologische en fair trade huidverzorginsproducten. Jouw kuiten en quadriceps zullen gemasseerd worden met de Himalaya 20°N-81°E universele balsem van CîME. De balsem is op basis van chiuri boter en 7 essentiële oliën afkomstig van fair trade projecten in Nepal en zal je vermoeide en stijve spieren verzachten na de inspanning.

Jouw steentje bijdragen

  • Schrijf je in voor jouw favoriete loopevenement via de Run for Think-Pink website en registreer je als Run for Think-Pink ambassadeur of ambassadrice.
  • Laat jouw loopprestatie sponseren door vrienden, collega’s en familie, en haal minimum 100€ op voor de Think-Pink bortskankercampagne.
  • In ruil hiervoor zorgt Run for Think-Pink voor gratis deelname aan het loopevenement, een persoonlijke webpagina (die je kan gebruiken ter promotie van je loopprestatie), een loopshirt en schoenveters van Think-Pink en begeleiding door een trainer in je buurt. En het allerbeste: op de loopevenementen zelf kan je je benen gratis laten masseren door de professionele kinesisten van het CÎME team in de Run for Think-Pink tent.

 Ga jij deelnemen en je kuiten laten masseren?

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant?

Wasbare luiers voordelen

Wasbare luiers

Vaak beginnen mensen te huiveren bij het idee alleen al. Luiers zijn voor het overgrote deel van de kersverse ouders gebruiksvoorwerpen waar ze liefst zo

Lees verder »