A. Vogel viert de lente

De lente is in aantocht en dat wil A. Vogel niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom organiseren ze de A. Vogel lenteweek. De winter achter je laten en bruisend van energie de lente inspringen. Deze Lenteweek loop van 21 t.e.m. 27 maart en je kan je hiervoor gratis opgeven. Gedurende 7 dagen krijg je tips over voeding met een weekmenu, beweging en ontspanning.

Een week afkicken van brood, aardappelen en pasta

In het weekmenu zal je geen brood, aardappelen en pasta vinden. Zo wil men je laten afkicken van je oude eetgewoontes en je laten proeven en ervaren wat je nog zoal kan op tafel zetten. Je krijgt hiervoor op voorhand ook een menu en boodschappenlijst.

Lenteweekpakket

Voordelen zijn altijd leuk. Wie deelneemt aan de Lenteweek kan het A. Vogel Lenteweekpakket aan voordeeltarief bestellen. Het pakket bestaat uit A. Vogel Boldocynare forte, A. Vogel Solidago en A. Vogel Molkosan. Je krijgt 15% korting, betaalt geen verzendkosten en krijgt een gratis staaltje A. Vogel Herbamare kruidenzout en Bambu. Als je deelneemt maak je ook kans om een goodiebag te winnen.

Deelnemen aan de lenteweek

Als je inspiratie wil ontvangen, kan je je nu opgeven en gratis deelnemen via: www.avogel.be/lenteweek

Ik heb me net ingeschreven en ben benieuwd naar de tips.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant?